Dhome Dopio

Kjo dhomë përmban një krevat dopio, ajer te kondicionuar dhe TV satelitor të sheshtë.

null

1 Krevat Dopio

null

Kondicioner

null

TV

null

2 Njerëz

Dhome Dyshe

Kjo dhomë përmban një krevat dopio dhe një tek, ajër të kondicionuar dhe TV satelitor të sheshtë.

null

1 Krevat Dopio + 1 Tek

null

Kondicioner

null

TV

null

2 Njerëz

Dhome Treshe

Kjo dhomë përmban një krevat dopio dhe një tek, ajër të kondicionuar dhe TV satelitor të sheshtë.

null

3 Krevat Tek

null

Kondicioner

null

TV

null

2 Njerëz

Dhome Katërshe

Kjo dhomë përmban një krevat dopio dhe një tek, ajër të kondicionuar dhe TV satelitor të sheshtë.

null

2 Krevat tek + 1 Marinar

null

Kondicioner

null

TV

null

2 Njerëz