Grand Hotel Durres.

Kaloni momente të paharrueshme.

Ne Grand Hotel do të keni mundesinë të shijoni freskinë e detit sëbashku me natyrën e gjelbërt të ambienteve tona. Gjithashtu në cdo moment fëmijët do të argëtohen në parkun e lojërave të hotelit. Ne jemi vendi ideal për të shijuar pushimet në komoditet dhe relaks të plotë. Përvec dhomave komode ne sigurohemi që dhe menuja e restorantit tonë të jetë e pasur dhe e shumëllojshme për të plotësuar të gjitha shijet e klientëve tanë.

sunbed (3)

Plazh Privat

Shijoni bukurinë e detit Adriatik teksa merrni rreze në shezllonet e plazhit tonë privat.

room-key

Dhoma Komode

Dhoma komode dhe cilësore për t’ju ofruar pushime sa më relaksuese dhe unike.

stationary-bike

Ambiente Sportive

Ambiente të posaçme për ushtrime fizike në cdo moment që ju dëshironi.

Dhomat Tona